2024-02-07

Mozgalmas hétvége a csíkszeredai Kós Károly Szakközépiskolában

By webadmin

        2024 február 3-án a Kós Károly Szakközépiskola Szülői Bizottsága és az iskola vezetősége megszervezte a hagyományos SZÜLŐI BÁLT, ahol szülők, meghívottak és az iskola munkaközössége, több, mint 200 személy,  jó hangulatban bulizott együtt. A XI-es diákok néptánccal köszöntötték az egybegyűlteket és nyitották meg a bált. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ennek a vidám eseménynek a sikeréhez!

        Ugyanezen a napon a 2023- 2027 közötti öt éves periódusra megnyert 2022-1-RO01-KA120-VET-000108295 számú ERASMUS+ akkreditációnak köszönhetően a XII. osztályosok számára sem hiányoztak az izgalmas események. Nyolc XII.A osztályos (műszaki rajzoló, valamint építőipari technikus) diák kísérő tanárukkal aznap búcsúztak el Spanyolországtól, Granadától, ahol felejthetetlen két hetes szakmai gyakorlaton vettek részt.

           Hét környezetvédelemi technikus és hét architektúra és design szakos XII-es diák pedig, két kísérő tanárral ugyancsak aznap szállt repülőre, hogy az elkövetkező három hetet Lisszabonban, Portugália fővárosában töltsék, a szakjuknak megfelelő szakmai gyakorlaton.