2023-11-28

Gólyabál

By webadmin

Kós Károly Szakközépiskola gólyabálja idén egy nyomozás izgalmaival indult, ezt sejttette a nagyon titokzatos promó videó is. A titokra október 27-én este derült fény a Szakszerevezetek Művelődési Házában, ahol a kiváncsi nézőket Sherlock Holmes és társa Watson avatta be a „gyilkossási ügy” rejtelmeibe. 

A nyomozás, hála a detektívtanoncoknak, vagyis a gólyáknak, sikeresen zárult. Természetesen a találékony szervezőknek sikerült a történetbe beépíteni a hagyományos próbákat, tehát a gólyák bizonyíthatták ügyességükett tánc, ének és improvizáció terén is. Különösen az utolsó, közös tánc sikerült fergetegesre. A gólyák nagyon jól felkészültek, talpraesetten mozogtak a szinpadon, és mindannyian tehetségesek valamiben.  A zsűrinek igazán nehéz dolga volt, de mint miden versenyen itt is ki kellett választani a legügyesebbeket. Így a díjazottak: 1. helyezett Sándor Anna és Kristály Bertalan, 2. Both Hanna és Kézdi Márk, 3. Imre Delénke és Ferencz Kázmér.

A gólyák és a szarvezők véleménye szerint fantasztikus élmény volt a felkészülés és az előadás is. A próbák alatt megismerték egymást, jó barátságok alakultak, amelyek a gólyabál után is megmaradnak. Mindenki kihozta magából a maximumot.

A rendezvény fő támogatója a Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, akinek ezúton is köszönjük az anyagi támogatást.